Recenze Beko CSA 29022

Rate this post

Spousta lidí mi dá jistě za pravdu, že bez správné ledničky to zkrátka není ono. Ostatně každá domácnost potřebuje prostor, kam uskladní potraviny, které rychle podléhají zkáze nebo jsou určeny k dlouhodobému skladování. Takové potraviny patří právě do lednice, případně mrazáku. Pokud se rozhodnete pro koupi nové kombinované chladničky, pak si s výběrem dejte záležet. Nekupujete si jí sice na celý život, ale i tak by měla splňovat vše potřebné a ještě něco navíc.

Beko CSA 29022 je dokonalou volbou pro jednotlivce i rodiny. Hravě v ní uskladníte vše, co obnáší běžný nákup a pár zásob navíc. Pyšnit se může moderním designem a velmi příjemně řešeným vnitřním prostorem, který zcela plní účel, pro který je určen.

 


K dispozici máte police vyrobené z tvrzeného skla a speciální zásuvky, které využijete ke skladování různorodých mléčných výrobků. Samozřejmostí jsou oddělení pro uložení ovoce a zeleniny. Chladnička Beko CSA 29022 je ideální také pro chlazení nápojů, výrobu ledu a spoustu dalších možností. Díky tomu, že patří do energetické třídy A+, nezatíží váš rodinný rozpočet přehnanou spotřebou elektrické energie.
Základní parametry

Kombinovaná chladnička Beko CSA 29022 se pyšní velmi příznivou cenou, která je dostupná pro velkou skupinu zákazníků. Kromě přívětivé ceny počítejte se základními funkcemi i několika vylepšeními.

Celkový objem činí 247 litrů, z toho 175 litrů má chladnička a 72 litrů mraznička, hravě tak postačí pro tříčlennou domácnost. Peníze uspoříte nejen při nákupu, ale také díky nízké spotřebě, šetříte tak dlouhodobě.

Zákazníky potěší funkce pro automatické odmrazení chladící části, čímž vám údržba lednice nezabere tolik času. Zásluhou antibakteriálního těsnění zůstanou potraviny mnohem déle čerstvé a zachovají si svou přirozenou chuť.

Maximální hlučnost dosahuje 42 dB, což je v podstatě pro tuto cenovou kategorii standard. Dá se říci, že je Beko CSA 29022 vhodná pro méně náročného uživatele.

Vnitřní uspořádání chladničky i mrazničky

Jak jsem se již zmiňovala, celkový čistý objem chladničky činí 175 litrů, což je dostatek prostoru pro jednotlivce i vícečlennou domácnost. Vnitřní prostor máte rozčleněný do čtyř poliček a odděleného boxu, který je vhodný pro uchovávání ovoce a zeleniny. Dostatek skladovacího prostoru máte i ve dvířkách, kde jsou další čtyři poličky, včetně jedné větší, kam hravě uložíte i objemnější lahve.

Mrazící část této kombinované chladničky činí 72 litrů, což je s ohledem na tento model vcelku dostačující. Neuskladníte tam sice celé prase, ale rozhodně se vám tam vejdou veškeré základní potraviny, které se do mrazáku běžně dávají. Ať už jde o maso, zmrzliny, zeleninu, ovoce a podobně. Mrazák je rozdělen do tří boxů, jež byly vyrobeny z plastu a jsou průhledné, takže snadno vidíte, co vlastně v tom boxu máte.

Co se týká kapacity, tak zvládá zamrazit až 3 kilogramy potravin v průběhu 24 hodin. Pokud by se stalo, že dojde k výpadku elektrické energie, nemusíte se hned stresovat, protože akumulační doba, po kterou budou potraviny uchovány ve zmrazeném stavu, je 18 hodin.

Mrazící výkon patří do nejvyšší mrazící třídy, která je značena čtyřmi hvězdičkami. Teplota mrazící části může klesnout i pod -18°C, což je zárukou toho, že se v mrazáku mohou potraviny skladovat nejen bezpečně, ale také dlouhodobě.

Energetická třída a antibakteriální těsnění dveří

Beko CSA 29022 sice patří ke spotřebičům, které můžete pořídit za celkem nízkou cenu, ale i tak se řadí mezi modely energetické třídy A+. Pro vás to znamená, že můžete dlouhodobě šetřit nejen spotřebu energie, ale zároveň s tím i náklady. Odhadem se roční spotřeba pohybuje kolem 257 kWh, což je zhruba 0,7 kWh za každý den.

Všichni jistě znáte, jak těžko se udržuje těsnění na dveřích v takové čistotě, aby bylo hygienicky nezávadné, neboť je to ve většině případů přímo semeniště bakterií. Často to dá hodně práce a je to přímo nevděčná činnost, kterou každý nenávidí. U tohoto modelu však byly přidány antimikrobiální látky, které se postarají o to, že bude těsnění zcela bez mikroorganismů. Navíc je vytvořena antibakteriální bariéra, jež chrání vnitřní prostor chladničky před nežádoucími mikroorganismy zvenčí.

Verdikt

Když si to shrneme, můžeme říci, že se tento model kombinované chladničky těší velké oblibě a většina zákazníků, kteří si Beko CSA 29022 zakoupili, hodnotí její vlastnosti i funkčnost pozitivně. Největší pozitivní ohlasy patří zejména modernímu designu lednice, potom vychvalují funkci automatického odmrazování, což hospodyňkám ušetří mnoho času, dále antibakteriální těsnění dveří a příznivou cenu. Ostatně právě cena je podle recenzí tím prvním a v podstatě hlavním důvodem, proč si zákazníci tuto chladničku pořizují.

Objevují se samozřejmě i negativní hodnocení, mezi které patří například horší dílenské zpracování. Někomu se zdá lednice příliš hlučná. Dokonce jsem v hodnocení našla i stížnost, že má lednička příliš velká madla, což může dělat trochu problémy zejména tam, kde jsou pro umístění chladničky stísněné prostory s minimálním místem.

Závěrem lze říci, že až na pár negativních ohlasů, je Beko CSA 29022 vyhledávaným modelem a její hodnocení se pohybuje mezi 80 až 90%.

Klady:

  • moderní design
  • automatické odmrazování
  • antibakteriální těsnění dveří
  • příznivá cena

Zápory:

  • horší dílenské zpracování
  • trochu hlučná
  • do některých kuchyní velká madla

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.